XBODY

XBody este cea mai buna si cea mai sigura modalitate de a obtine rezultate rapide! Sunt suficiente doar 4 sedinte de 20 minute pentru a vedea rezultatele! Cu XBody, 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 6-7 ore de antrenament intens, consumi 500 calorii in timpul antrenamentului si 2000 calorii in urmatoarele 24-48 ore (XBody creste consumul de energie la nivel muscular, transformand corpul intr-o masina de ars grasimi)!

Ce se intamplă în cele 20 de minute de antrenament? Antrenorul tău iți va oferi un echipament din bumbac, curățat și sterilizat corespunzător după fiecare utilizare. Vesta, pantalonii și bentițele vor fi umezite foarte bine pe porțiunile unde se vor atașa electrozii, fapt care asigură propagarea corespunzătoare a impulsurilor. Odată echipat, vei incepe personalizarea programului tău de fitness în funcție de obiectivele propuse: slăbire, tonifiere, remodelare corporală, cardio sau aspecte medicale.

Pe toata durata antrenamentului, respectiv 20 de minute, vei efectua impreună cu antrenorul exerciții care vor spori intensitatea efortului. Te poți opri oricând te simți prea obosit și poți trece pe modulul de masaj.
Pentru programari: 0314380829

Call Now Button