fbpx

Prima zi la Downtown Fitness?

Ne dorim ca prima ta vizită la Downtown Fitness să fie una specială.

Pentru a fi alături de tine în atingerea obiectivelor, îți punem la dispoziție săli de fitness, aerobic, cycling, amenajate la cele mai înalte standarde, în locații de top din București:

1. DownTown Fitness Mihalache – Strada Ion Mihalache nr. 60, București

2. DownTown Fitness Obor – Aleea Câmpul Moșilor, București

Înainte de primul tău antrenament, te sfătuim să ai în vedere următoarele recomandări:

1. Odihna

Este important să fii bine odihnit. Dacă simți nevoia unui power nap înainte de antrenament, setează-ți alarma pentru 15-20 de minute. În acest interval, vei reuși să îți odihnești ochii și corpul. Dacă dormi ziua mai mult de 30 de minute, corpul intră în stadiul de somn profund, iar în momentul în care te trezești te vei simți mai obosit și mai lipsit de energie decât înainte de a adormi.

2. Hidratarea

Cu siguranță știi că apa este esențială pentru sănătatea ta, dar joacă un rol deosebit de important și în rutina de fitness. În plus, hidratarea va asigura nivelul de energie necesar unui antrenament de succes.

3. Gustarea perfectă

Gustarea perfectă înaintea unui antrenament trebuie să conțină cu precădere carbohidrați, pentru energie rapidă și o cantitate mică de proteine, pentru a ajuta la construirea și repararea țesutului muscular. 

4. Ținuta adecvată

A fi capabil să te miști, să sari, să alergi, să te întinzi înseamnă mai mult decât doar priceperea ta atletică sau mobilitatea și flexibilitatea ta. Este, de asemenea, despre a avea echipamentul potrivit.  

5. Exercițiile de încălzire

Creșterea amplitudinii de mișcare te poate ajuta să profiți la maximum de antrenament, pentru a putea angrena mai mulți mușchi în timpul unui exercițiu. 

Vino la Downtown și facem încălzirea împreună. Rezervă-ți prima ta sesiune gratuită de antrenament prin completarea formularului de contact disponibil aici.

Related Posts

Translate »
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×