Masaj de relaxare

Masaj de relaxare pentru eliminarea toxinelor din corpul uman si crearea unei stari de relaxare profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. imbunatateste puterea de concentrare , elimina stresul si oboseala cronica, iar la nivel emotional starea de spirit se imbunatateste prin eliberarea serotoninei.

50 min  (60 RON) 

Masaj anticelulitic

Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se actioneaza in mod direct asupra straturilor superficiale, stimulandu-se elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si contribuind la imbunatatirea circulatiei sanguine.

50 min  (60 RON)

Drenaj limfatic

Consta in drenaj limfatic, terapeutic, stimularea circulatiei sangvine, anticelulitic.

45 min (70 RON)

Masaj de reflexoterapie

Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura doar ca in locul acelor clasice se foloseste apasarea unor puncte reflexogene specifice de apasare care stimuleaza zone specifice din organism.

50 min (60 RON)

Masaj deep tissue

Se realizeaza pe straturile profunde ale tesutului muscular, ajuta la eliminarea toxinelor din organism dar si la o decontracturare a musculaturii incordate.

60 min (90 RON)

Masaj de tonifiere

Masajul de tonifiere este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si mentinerea organismului intr-o functionare perfecta. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, inlaturand starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si celui hormonal.

50 min (60 RON)

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic stimuleaza pielea, determinand o reactie vasculara, biochimica, de stimulare senzitiva si induce reactii de tip reflex in vecinatatea zonei de masaj, Acest tip de masaj poate ajuta la grabirea si inbunatatirea refacerii si reducerea disconfortului.

50 min (60 RON)