Antrenor

Alina Pascu
Alina Pascu

Realizări-multiplă Campioană Nationala, Europeană, Mondială de Kempo din 2002 si pana in prezent. Ultimele titluri europene si mondiale casticare in 2019, Spania si Portugalia. Vicecampioana Nationala si medalia de bronz la Campionatele Nationale de Culturism si Fitness- Categoria Bodyfitness Titlu onorific oferit de președintele României ``Ordinul meritul sportiv`` Titlu 'Maestru emerit al sportului`` oferit de Ministerul Tineretului și Sportului. Studii -Universitatea Națională de Educatie Fizica si Sport -specializare Fitness Politehnica București-Master ``Echipamente pentru terapii de recuperare`` Facultatea de Sport - Al 2 lea Master in curs 'Educatie fizica si Sport `` Scoala Nationala de Formare si Perfectionare antrenori 2012 durata 2 ani -specializare Kempo Certificare Instructor Fitness- 2011 in cadrul Federației Române De Culturism si Fitness Certificare Instructor Pilates, BOSU (3DExtreme si Hiit workout)-In cadrul Școlii MOve ON Participare workshopuri de :functional training, Hiit Training, Pilates, postural dormit, circuit training, Spine Recovery Fondatoarea unui concept de Antrenament înregistrat la OSIM -Kempo Kick , AQUA Kempo

Locație

DownTown Obor
Aleea Câmpul Moșilor

Date

Jun 18 2024

Time

7:00 pm - 8:00 pm

HIIT

CLASE DE TONIFIERE

 (50 minute) – o clasa de tonifiere in care se lucrează partea superioara a corpului ; abdomen, mușchii pectorali,  mușchii brațelor (biceps, triceps),  umerii,  mușchii spatelui ( trapez, lombari, marele dorsal si musculatura paravertebrala).

In realizarea acestei clase se vor utiliza cele mai eficente si variate metode, procedee si mijloace de intruire existente. Cateva dintre metodele utilizate sunt : metoda intervalelor, metoda intensitatiilor variate, metoda in valuri.

De asemenea se va folosi tot echipamentul din dotare pentru o diversificare si o eficienta optima. Se va lucra cu :

 • gantere de diferite dimensiuni,
 • benzi elastice,
 • fitball-uri
 • step
 • si cu greutatea corporala proprie etc.

Rolul clasei este de a tonifia partea superioara a trunchiului, arderea tesutului adipos din zona respectiva dar si rol de antrenament postural prin diferite exercitii asupra coloanei vertebrale si a muschilor din zona respectiva!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Translate »
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×