fbpx
Andra Mamele

Antrenor

Andra Mamele

Mamele Andra, studenta la facultatea de kinetoterapie, instructor de fitness, aerobic si tehnician nutritionist. Am pornit pe acest minunat drum, in domeniul fitness-wellness in 2016 ca instructor de aerobic; din pasiunea pentru sport si din dorinta de a transmite oamenilor cat mai multe informatii de buna calitate am urmat tot in aceasta directie cursurile de nutritie, pilates, antrenament functional, instructor de fitness s. a. Tot aceasta dorinta de a intelege mai bine cum functioneaza organismul uman m-a determinat sa incep cursurile facultatii de kinetoterapie si de atunci am investit o mare parte din timp si energie in directia perfectionarii in activitatea de antrenor si nutritionist.

Locație

DownTown Mihalache
Bulevardul Ion Mihalache nr. 60

Date

Aug 19 2022

Time

7:30 pm - 8:30 pm

Pilates Core Workout

Când spunem zona CORE ne referim la zona centrală a corpului nostru, un punct cheie în menținerea echilibrului postural, și în menținerea aliniamentului corect al segmentelor corpului.
Am creat această clasă ca un fusion dintre exerciții de pilates și exerciții pentru stabilizarea și dezvoltarea musculaturii zonei CORE – având ca scop îmbunătățirea abilităților precum echilibru, stabilitate, coordonare, flexibilitate, îmbunătățirea posturii și nu în ultimul rând dezvoltarea unor mișcări funcționale corecte – ce ne vor ajuta să ne reconectăm cu propriul corp și să ne îmbunătățim astfel calitatea vieții.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Ofertă LIMITATĂ
Clase de aerobic dimineața
120RON

×

Powered by WhatsApp Chat

×