fbpx
Claudiu Porof

Antrenor

Claudiu Porof
Phone
+40314380829

Instructor de Aerobic-Fitness, Personal Trainer și Tehnician Nutritionist. Sportul i-a adus o multitudine de beneficii şi de aceea a decis,la rândul lui, sa îndrume şi să susţina persoanele care doresc să se bucure de un stil de viaţă sănătoas. Claudiu considera că o minte sănătoasă nu poate exista decât într-un corp sănătos. Păstrând această armonie vom avea garantat o evoluţie constantă. - Sportiv(kickboxing) multiplu campion național la juniori - Licențiat în educație fizică și sport. - Curs Instructor Aerobic-Fitness - Curs Personal Trainer - Curs Tehnician Nutriționist

Locație

DownTown Mihalache
Bulevardul Ion Mihalache nr. 60

Date

Aug 18 2022

Time

9:30 am - 10:30 am

Functional Training

Antrenamentul funcţional foloseşte exerciţiile cardio (tip HIIT – High Intensity Interval Training) ,exerciţii de tonifiere musculară executate cu intensitate crescută cu pauze foarte scurte la intervale mai mari, exerciţii cardio statice sau cu deplasare, exerciţii cu propria greutate şi cu diverse accesorii.  Este genul de antrenament practicat de unităţile militare operaţionale şi sportivi de performanţă precum atleţi, mari campioni de arte marţiale. Cine poate practica antrenamentul funcţional? Orice persoană (indiferent de sex sau vârstă) care urmăreşte să-şi dezvolte condiţia fizică, capacitatea de a face faţă sarcinilor cotidiene sau activităţilor sportive dorite, să-şi îmbunătăţească aspectul fizic prin aducerea organismului la parametrii normo-ponderali şi să-şi menţină starea de sănătate a aparatului cardio-respirator-circulator.

Care sunt beneficiile exercitiilor functionale?

Acest tip de activitate fizica tinde sa foloseasca articulatii multiple si numerosi muschi, ceea ce inseamna ca in loc sa iti misti doar coatele, de exemplu, un exercitiu functional ar implica coatele, umerii, coloana vertebrala, soldurile, genunchii si gleznele. Acest tip de antrenament, aplicat corespunzator, iti va ușura activitatile de zi cu zi si va reduce riscul de ranire.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Ofertă LIMITATĂ
Clase de aerobic dimineața
120RON

×

Powered by WhatsApp Chat

×