TRX

Antrenamentul cu TRX este un antrenament relativ nou in salile de fitness din Romania. El a luat nastere in cadrul trupelor speciale americane S.E.A.L. si a fost testat de antrenori din toata lumea primind foarte multe aprecieri.

TRX-ul este o coarda cu ajutorul careia se efectueaza majoritatea exercitiilor in suspensie.

Aceasta coarda este un sistem de parghii intre gravitatie si greutatea corpului, care asigura efectuarea unei multitudini de exercitii in conditii de siguranta pentru dezvoltarea fortei, flexibilitatii si echilibrului.

Coarda TRX este recomandata, de asemenea, si in antrenamentele de recuperare medicala.

Antrenamentul cu TRX este intersectia echipamentului sportiv inovativ cu programe de fitness profesioniste pentru a te ajuta sa ajungi pe culmile performantei.

De asemenea, oricine se poate antrena cu coarda TRX, deoarece se poate controla atat nivelul de rezistenta cat si cel de dificultate. Este un atrenament perfect atat pentru reabilitare cat si pentru un program de fitness intensiv.

Beneficiile antrenemanetului de TRX: dezvolta forta musculara; reduce riscul de accidentari; antreneaza toti muschii corpului; creste flexibilitatea, echilibrul si mobilitatea; dezvolta forta in regim de rezistenta.

Instructor: Claudiu Porof

Nivel de intensitate: mediu spre avansat

Tip de antrenament: forta, flexibilitate, echilibru,rezistenta

Antrenor
Claudiu
Instructor TRX
Schedule
 • Marti

  20.30 – 21.30

  TRX
  Instructor : Claudiu

 • Joi

  20.30 – 21.30

  TRX
  Instructor : Claudiu