grafica-masaj2

Masajul este una dintre cele mai bune arme impotriva oboselii si tensiunii acumulate intr-o zi stresanta.

Acesta pune sangele in miscare dar ajuta la regenerarea tesuturilor si energizeaza trupul si mintea, se stimuleaza si circulatia limfatica aceasta fiind foarte importanta organismului pentru a functiona perfect.DownTown Fitness ofera o gama variata de masaje

Masaj de relaxare pentru eliminarea toxinelor din corpul uman si crearea unei stari de relaxare profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. imbunatateste puterea de concentrare , elimina stresul si oboseala cronica, iar la nivel emotional starea de spirit se imbunatateste prin eliberarea serotoninei.

50 min  (60 RON) 

Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se actioneaza in mod direct asupra straturilor superficiale, stimulandu-se elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si contribuind la imbunatatirea circulatiei sanguine.

50 min  (60 RON)

Consta in drenaj limfatic, terapeutic, stimularea circulatiei sangvine, anticelulitic.

45 min (70 RON)

Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura doar ca in locul acelor clasice se foloseste apasarea unor puncte reflexogene specifice de apasare care stimuleaza zone specifice din organism.

50 min (60 RON)

Se realizeaza pe straturile profunde ale tesutului muscular, ajuta la eliminarea toxinelor din organism dar si la o decontracturare a musculaturii incordate.

60 min (90 RON)

Masajul de tonifiere este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si mentinerea organismului intr-o functionare perfecta. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, inlaturand starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si celui hormonal.

50 min (60 RON)

Masajul terapeutic stimuleaza pielea, determinand o reactie vasculara, biochimica, de stimulare senzitiva si induce reactii de tip reflex in vecinatatea zonei de masaj, Acest tip de masaj poate ajuta la grabirea si inbunatatirea refacerii si reducerea disconfortului.

50 min (60 RON)

Preturi Masaje

Masaj Relaxare60 RON (50 MIN)
Masaj Anticelulitic60 RON (50 MIN)
Drenaj Limfatic70 RON (45 min)
Masaj Reflexoterapie60 RON (50 min)
Masaj Deep Tissue90 RON (60 min)
Masaj de Tonifiere60 RON (50 min)
Masaj Terapeutic60 RON (50 min)